dilluns, 5 de febrer del 2007

JA TENIM CONSELL DE PARTICIPACIÓ!


El Consell de Participació de les llars d'infants públiques, es defineix com l'òrgan de participació de la comunitat educativa en el govern dels centres públics d'educació infantil de primer cicle.


Formen part del Consell de Participació representants del personal d'administració i serveis, del personal educador, de l'ajuntament, de les mares i pares dels infants i la directora de l'escola, que el presideix.

L'11 de desembre de 2006, les mares i pares que portem els nostres fills i filles a l'escola bressol Els Daus, varem participar en el procés d'elecció dels nostres representants en el Consell de Participació. Es van emetre un total de 73 vots, sortint escollits com a representants de les mares i pares en el Consell, en Jaume Casacuberta i la Isabel Piñol.

Així doncs, amb data 12 de desembre de 2006, es constitueix a Cardedeu el Consell de Participació de l'escola bressol Els Daus, essent els seus components la Sara Casas, en representació del sector PAS; en Jaume Casacuberta i la Isabel Piñol, en representació del sector mares i pares d'alumnes; la Mayte Moreno i l'Anna Catarineu, en representació del sector educadors; en Josan Pac, en representació de l'ajuntament; i la Rosa Maria Pallisé, directora del centre, que ostenta la presidència.

Si vols contactar amb els representants de les mares i pares en el Consell de Participació, ja sigui per demanar informació o per posar en el seu coneixement qualsevol tipus de petició, queixa o suggeriment, pots fer-ho a través de l'adreça electrònica elsdaus@gmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

preberite celoten blog, kar dober